top of page

Ledelse og teambuilding på vannet

kursleder nkk1.jpg

Trenger du en engasjerende og inspirerende teambuilding-aktivitet?

Kajakkpadling er en frisk og fin utendørsaktivitet som passer for alle. En introduksjon til havkajakk kan også fungere veldig bra som en aktivitet for teambuilding og lederutvikling.

Den første delen av dette kurset følger innholdet i Norges padleforbunds våttkortstige og tilfredsstiller kravene til et introkurs hav. Det betyr at deltakerne kan få "våttkort" som bevis på at de har lært det grunnleggende om å håndtere kajakkutstyr, å padle og om sikkerhet.

Padling er en utpreget sosial aktivitet, og det å være en del av en gruppe er sentralt. I padleopplæring er det å ta vare på hverandre, både gjennom "kameratredninger" og å hjelpe hverandre i ulike situasjoner, viktig. Samtidig holder man hele tiden god fysisk avstand og er ute i friluft, så det er en trygg aktivitet i smitteperspektiv.

I kursets andre del går vi gjennom temaer som gruppedynamikk og ledelse, og snakker om overføringsverdien til medarbeidernes arbeidshverdag. Deltakerne får øvelser som går på å lede gruppen, og lærer om ulike lederstiler. Kurset passer for alle med normal fysisk form / funksjonsevne, og kan også tilpasses spesielle behov.

Hva lærer dere?

  • Gjennomgang av utstyr: Kajakk, åre, spruttrekk, pumpe.

  • Å manøvrere en kajakk framover, bakover, svinge og stoppe.

  • Å komme seg ut av en kajakk som har gått rundt.

  • Å komme seg opp i en kajakk som ligger i vannet.

  • Kommunikasjon på vannet: Klare og tydelige beskjeder.

  • Ulike lederstiler.

  • Å padle som en del av en gruppe.

kursleder etu5.jpg

Hvordan gjennomføres kurset?

Dette kurset settes opp på bestilling og varer fra fire til seks timer inkl. pause med lunsj. Vi vil starte og slutte samme sted, men i løpet av kurset padle en tur til et sted hvor vi tar pause og noe teori. Kurset arrangeres sammen med mine samarbeidende klubber/eksterne arrangører. Det vil kunne være mulig å komme til oppdragsgiver for gjennomføring.

Kursleder Jørgen Moltubak: Jobber som lektor i videregående, underviser i psykologi, og kurser lærere i klasseledelse. Er utdannet Aktivitetsleder NPF med etterutdanning i ledelse psykisk helse, og holder kajakkurs i samarbeid med ulike klubber og aktører.

kajakkinstruktoer.jpg
Innslag fra kajakkurs på Dagsrevyen sommeren 2020:

Vil du bestille dette kurset til din bedrift eller organisasjon? Bruk kontaktskjemaet eller informasjonen under:

bottom of page